Заваряване на едро
Очила - Premium Protection,
Групови отстъпки

Като един от най-добрите китайски производители на предпазна екипировка при заваряване след 2006,
Meixin Optoelectronics предлага първокласни очила за заваряване на едро на
защита на очите на заварчиците.

Вземете най-доброто за себе си
Бизнес с търговия на едро на Mexin
Очила за заваряване

Mexin предлага групови цени с отстъпка, бърза доставка, лични етикети и услуги по персонализиран дизайн, за да увеличите максимално стойността, която получавате от закупуването на очила за заваряване на едро.

Намалена
групово ценообразуване

Бързо
кораби

частен
етикетиране

Custom
дизайнерски услуги

Разгледайте нашия богат избор от първокласни очила за заваряване

Mexin предлага висококачествени очила за заваряване за купувачи на едро. Имаме пасивни и автоматично затъмняващи очила с регулируеми нива на оцветяване от 5 до 14, както и специални очила за шлайфане, рязане и други приложения. Нашите модели включват леки очила с регулируема шапка за комфорт през целия ден.

Несравнимо качество
и защита с Mexin's
Очила за заваряване

Нашето първокласно оптично филтриране и издръжливи покрития на лещите осигуряват кристално ясно зрение и превъзходна UV/IR защита за дълготрайна работа на очилата за заваряване.


Характеристики:

Регулируема шапка и дишаща подплата за комфорт и прилепване през целия ден.


сертифициране

Всички очила за заваряване на Meixin са сертифицирани да отговарят на строгите стандарти за безопасност ANSI Z87+ и CE за защита от удар и оптична радиация.


Говорете с нашия експерт

Въпроси и Отговори

  • Какви видове фирми трябва да купуват очила за заваряване на едро?
  • От къде могат да се закупят качествени очила за заваряване на едро?
  • Какви са предимствата на купуването на очила за заваряване на едро?
  • Какво трябва да имате предвид, когато купувате очила за заваряване на едро?
  • Какви видове очила за заваряване могат да бъдат закупени на едро?
  • Кои са ключовите фактори при избора на очила за заваряване на едро?
  • Какви персонализирани опции мога да получа за моите очила за заваряване на едро?
  • Колко бързо мога да получа масови очила за заваряване?

Вземете своите очила за заваряване на едро от експертите

С над 15 години опит, Mexin е довереният експертен доставчик на очила за заваряване на едро, отличаващи се с първокласно качество, конкурентни цени, бърза доставка и изключително обслужване при всяка поръчка на едро.

Какви видове фирми трябва да купуват очила за заваряване на едро?

Личните предпазни средства, като очила за заваряване, се нуждаят главно от заваръчни работилници, фабрики, ремонтни центрове, строителни компании и други предприятия, които извършват заваръчни операции, за да защитят своите работници. Независимо дали бизнесът е голям или малък, ако имат заваръчни дейности, те се нуждаят от очила за заваряване, за да защитят здравето на очите и безопасността на своите заварчици. Освен задачи по заваряване, някои метални рязане, полиране и т.н. също изискват защитни очила. Така че всички тези типове компании са подходящи за закупуване на очила за заваряване на едро.

От къде могат да се закупят качествени очила за заваряване на едро?

Като водещ производител на защитно оборудване за заваряване в Китай, Mexin не само продава на дребно различни очила за заваряване, но също така поддържа покупки на едро. Meixin има цялостна система за продажба на едро на очила за заваряване, където бизнес клиентите могат да поръчат различни видове и размери очила за заваряване според нуждите си. Ние предлагаме ПАСИВНО и ADF автоматично затъмняване и други модели, всеки от които е сертифициран от CE и ANSI, за да гарантираме високи стандарти за защита на очите.

Какви са предимствата на купуването на очила за заваряване на едро?

Закупуването на очила за заваряване на едро на Mexin осигурява много атрактивна цена, което определено е най-голямото предимство. Покупките на едро се ползват с количествени отстъпки, много по-ниски от цените на дребно. Ние също така поддържаме персонализиране на лога, цветове, опаковки и т.н., за да подобрим имиджа на компанията. Бързата глобална доставка гарантира, че продуктите пристигат навреме. Изборът на Meixin като доставчик на масови очила за заваряване дава ясни ценови предимства заедно с качествени продукти и услуги.

Какво трябва да имате предвид, когато купувате очила за заваряване на едро?

Клиентите трябва да вземат предвид действителните си нужди, когато купуват масови очила за заваряване, като например броя на заварчиците и видовете заваръчни задачи, за да определят количествата и моделите за поръчка. Освен това изберете доставчик със стабилно качество, за да гарантирате, че продуктите отговарят на стандартите за безопасност, с отлична оптика и издръжливост. Препоръчва се първо да се тестват проби. Нуждите от персонализиране като брандиране също трябва да бъдат взети предвид. И накрая, съгласувайте с доставчика процеса на закупуване, времето за доставка и други условия за изпълнение, за да осигурите гладко сътрудничество занапред.

Какви видове очила за заваряване могат да бъдат закупени на едро?

Mexin предлага широка гама от модели и видове очила за заваряване, които могат да бъдат закупени на едро. Те включват пасивни очила и очила с автоматично затъмняване, стандартни очила за заваряване с повдигащи се сенници, леки очила с регулируема шапка, специализирани очила за рязане и шлифоване и др. Ние продаваме на едро всички наши очила, сертифицирани по CE и ANSI, за да отговорим на всяка нужда от защита на очите при заваряване.

Кои са ключовите фактори при избора на очила за заваряване на едро?

Важните фактори включват качество на лещите за оптична чистота, регулируеми затъмняващи нюанси за гъвкавост, лек и регулируем дизайн за целодневно носене и комфорт, устойчивост на удар/надраскване за издръжливост, сертифициране по стандартите за безопасност и конкурентни масови цени. Отчитането на вашите заваръчни задачи, околната среда и нуждите на работниците ще гарантира, че ще изберете правилните очила.

Какви персонализирани опции мога да получа за моите очила за заваряване на едро?

Mexin предлага персонализирано брандиране и дизайнерски услуги с групови поръчки на очила за заваряване. Това включва поставяне на името на вашата компания, логото или графиките върху лещите, каишките или други компоненти. Можем също така да направим персонализирано опаковане и да съдействаме за създаване на ръководства с инструкции или брошури с марка, които да включите към вашите очила. Свържете се с нашия екип по продажбите, за да обсъдим как можем да персонализираме вашата групова поръчка.

Колко бързо мога да получа масови очила за заваряване?

Нашата рационализирана глобална доставка означава, че получавате бързо изпълнение на поръчки на едро за очила за заваряване. Предлагаме ускорено производство и доставка за спешни поръчки. Повечето групови поръчки ще бъдат изпратени в рамките на дни. Разполагаме със складове на стратегически глобални места, които позволяват бърза доставка до всяка дестинация. Получете вашето критично оборудване за защита на очите, когато имате нужда от него.

Масовото закупуване на очила за заваряване от качествен доставчик не само спестява бюджети за доставки, но също така предпазва здравето на очите на служителите и подобрява оперативната ефективност, което го прави инвестиция, която всеки заваръчен бизнес трябва да обмисли.

Очила за заваряване на едро - Premium
Защита, групови отстъпки

Като един от най-добрите китайски производители на оборудване за безопасност при заваряване от 2006 г. насам, Mexin Optoelectronics предлага
първокласни очила за заваряване на едро за защита на очите на заварчиците.