За нас
За нас
За нас
Основана през 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. се превърна в един от водещите производители на заваръчни шлемове в Китай. Ние доставяме всички видове продукти за защита на очите за заваръчни процеси, включително очила за заваряване, шлемове за заваряване с фиксирана сянка, респиратор за пречистване на въздуха и фитинги и др.
Досега вече имаме около 20% от глобалния пазарен дял, произвеждайки повече от 2,000,000 70 XNUMX каски годишно, обслужвайки клиенти от над XNUMX страни от цял ​​свят.
БодиМелд
Ние сме признати в международен план с нашите иновативни технологии, високо качество и богат пазарен опит. С гордост притежаваме независим R&D екип с 20% от нашите служители са техници, което ни позволява да предоставяме напреднали научни изследвания и непрекъснати технологични иновации. Ние притежават над 30 независими права върху интелектуална собственост и нашите продукти са достигнали международно високо ниво в индустрията.
За разлика от традиционните търговски фабрики, ние разбиваме бариерите между клиентите и фабриките и нашата цел е да направим бизнеса по-лесен и да осъществим всяка идея, която имате за заваръчните каски.
Какви услуги можем да предоставим
Какви услуги можем да предоставим
Имаме богат производствен опит, професионален екип по продажбите, пълни форми, персонализиране на продукта, обслужване на едно гише (от производство до опаковане) и силен екип за следпродажбено обслужване може да ви предостави перфектни услуги
Контрол на качеството
Контрол на качеството
Ние ще извършваме качествен контрол на суровини, полуготови продукти и готови продукти, за да контролираме нашите продукти, за да поддържаме високо стандартно качество

Горещи категории

Всички категории